Kempen Belanja & Menang Ninja Mart
Promotion / Kempen Belanja & Menang Ninja Mart

Kempen Belanja & Menang Ninja Mart

Belanja & Menang Besar! 🎉💰  Pernah terbayang anda boleh menangi hadiah gempak dengan belanja? Inilah masanya! Mulai 1 April hingga 30 Jun 2024, belanjalah dengan Ninja Mart melalui tawaran dan promosi eksklusif kami. Setiap pembelian produk mengunakan cashback dan diskaun kami akan dapatkan tiket masuk! Kumpulkan sebanyak mungkin tiket untuk berpeluang memenangi lebih daripada 20 hadiah bernilai sehingga RM60,000! 💳🎁     Senang je kan? Untuk memulakan langkah pertama dan meningkatkan peluang menang anda, sila rujuk promosi jenama kami untuk bulan Mei 2024 ini. ✨     Sila semak terma dan syarat Kempen Belanja & Menang untuk maklumat lanjut.

Promos You May Like

See All Promos
Pelbagai Rasa, Pelbagai Diskaun – Promosi Indofood!

Pelbagai Rasa, Pelbagai Diskaun – Promosi Indofood!

Hanya untuk peminat setia seperti anda! Campur padu rasa sepuas hati dengan Mi Goreng Perisa Spesial Mi Goreng Pedas yang meletup Mi Goreng Cili Hijau Mi Goreng Soto yang memang power Mi Goreng Asli yang tak boleh dikalahkan Beli 1 karton, dapat diskaun RM3.00. Beli 2 karton, dapat diskaun RM8.00 Variety best, harga pun best! […]

Valid until30 June 2024
Details
Diskaun Yokefood: Pilihan Bebas, Jimat Lebih!

Diskaun Yokefood: Pilihan Bebas, Jimat Lebih!

Rasa bosan dengan pilihan minuman yang sama? Jom main campur-campur dengan minuman tin Yokefood!🥤🌟 Pilihlah apa-apa kombinasi rasa mengikut selera anda  – Soya Bean, Cincau, Birds Nest, atau Kelapa Muda, dan nikmati diskaun hebat sehingga RM7!

Valid until30 June 2024
Details
back to top